Getting ready


A new day came and a new post comes as well. As I already said in my latest post, I'll have a  photo shoot soon so for that I went shopping yesterday and I was looking for a dress but instead of that I bought a pair of heels and a necklace from Zara. Luckily heels were on sale, but I wouldn't say so about a necklace, which was from a new collection. Anyway what could a shopaholic like me do...
 Here's my purchases!





You may also like:

4 comments

  1. Sveika! Naršydama lookbook'e netyčia užtikau tave ir man labaai patiko tavo stilius. Taigi, mačiau, kad turi blogą ir jį pražiūrėjus jis iškart atsidūrė mano favorituose. Be to, turiu viena klausimėlį, gana kvailą, bet whatever: koks tavo ūgis? (haha) Matau tiek šiame poste, tiek ankstesniuose, kad turi ir nešioji labai gražius aukštakulnius, todėl man kiek kyla BALTAS pavydas, nes šiek tiek kompleksuoju dėl savo ūgio (esu ~1.74), bet labai norėčiau nešioti aukštakulnius, deja, neturiu tiek drąsos. Bet, kaip ir sakiau man labai patinka tavo blogas, lauksiu naujų postų!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sveika! Visų pirma tai labai džiaugiuosi, kad tau patinka mano blogas ir kad turiu tokia nuostabią skaitytoją!! Mano ūgis 1.73 Ir tikrai dėl to nekompleksuoju ir džiaugiuosi, todėl tau irgi patarčiau daryti tą patį! Su aukštakulniais esu aukšta, tačiau į viską žiūrių iš viršaus!. Žinoma žmonės spokso, kaikurie net prieina ir klausinėja ar aš ne manekenė.(haha) Vaikinai taip pat pro akis nepraleidžia. Svarbiausia pasitikėjimas savimi! Todėl, sakau tau, nešiok aukštakulnius! Prie aplinkinių žmonių priprasi! Beto jie išilgins tavo kojas, todėl esu tikra atrodysi kaip supermodelis! Tikiuosi, kad kaip nors pagelbėjau!;)

      Delete
  2. Great stuff!
    www.eyecatcheroffashion.blogspot.com
    facebook.com/Eyecatcheroffashion

    ReplyDelete

© Spaventare Moda. Design by MangoBlogs.